Whitepapers

De drie belangrijkste redenen voor het gebruik van een Managed File Transfer (MFT)-software

De drie belangrijkste redenen voor het gebruik van een Managed File Transfer (MFT)-software
TypeWhitepaper
Datum2021-08-29T22:00:00+02:00
Datum29 augustus 2021
TaalNL
BedrijfProgress
Onderwerp Security
In deze op informatie gebaseerde economie van nu wordt gebruik gemaakt van verschillende systemen die je organisatie kwetsbaar kunnen maken. Daarnaast zijn de voorschriften voor gegevens alleen maar strenger geworden. MOVEit Managed File Transfer (MFT)-software is de vertrouwde en bewezen SaaS-oplossing om volledige zichtbaarheid en controle over bestanden te bieden. 

In deze whitepaper worden drie belangrijke redenen voor het gebruik van een Managed File Transfer (MFT)-software besproken:  

  • Uitwisseling van gegevens met klanten, externe medewerkers en externe partners wordt steeds meer een kernactiviteit. Schaduw IT-oplossingen zoals e-mail en cloudgebaseerd oplossingen maken een organisatie kwetsbaar;
  • Beheer en controle over uw bedrijf kritische bestandsoverdrachten door te consolideren ze allemaal in één systeem. Denk hierbij aan bestandsversleuteling, beveiliging en sabotage-evident logboekregistratie;
  • Veilige samenwerking en geautomatiseerde bestandsoverdracht van gevoelige persoonlijke gegevens tot stand brengen. Deze bestanden worden niet alleen veilig verplaatst, ze bevatten ook codering en het volgen van activiteiten om naleving van de AVG te garanderen, evenals PCI en HIPAA.  

Benieuwd hoe je een (MFT)-software inzet in jouw bedrijf? Download dan de whitepaper.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Progress) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.