Whitepapers

De essentiële stappen voor een geslaagde IT toekomststrategie

De essentiële stappen voor een geslaagde IT toekomststrategie
TypeWhitepaper
Datum2019-04-01T00:00:00+02:00
Datum 1 april 2019
TaalNL
BedrijfRhodix
Onderwerp ICT-branche
Infrastructuur
Digital Innovation
IT wordt steeds belangrijker om uw zakelijke strategie te ondersteunen. Vandaag de dag gaat dat gepaard met hoge eisen over performance, snelheid, security en beschikbaarheid. Want bedrijven hebben meer data dan ooit tevoren en deze hoeveelheid data groeit met de dag. IT is dan ook een belangrijke factor, een enabler van je strategie. Maar hoe creëer je nu een solide infrastructuur? Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf is ingericht om deze hoeveelheden data te verwerken en te analyseren? Wat is nog het belang van hardware en waarom is dit zo belangrijk op weg naar een geslaagde digitale transformatie?

Rhodix zocht de samenwerking op met partner Huawei, een internationale wereldspeler (met een R&D afdeling van maar liefst 80.000 medewerkers), om het geheim van een toekomstvaste IT omgeving in kaart te brengen. In dit eBook bundelen zij hun krachten en delen de essentiële stappen voor een geslaagde toekomststrategie van uw IT-omgeving.
  • Hoe maak je van IT een enabler van uw strategie?
  • Wat is de rol van hardware binnen digitale transformatie?
  • Hoe voorkom je performance issues door gebrek aan storage
  • Wat is het belang van digitale transformatie voor de toekomst?

In dit uitgebreide eBook leest u wat digitale transformatie precies inhoudt, hoe u een toekomstvaste IT-infrastructuur opbouwt en welke bottlenecks u tegen kunt komen. Ook leest u de visie van Rhodix en Huawei op de toekomst en krijgt u inspiratie in de vorm van diverse praktijkcases. Na het downloaden van het eBook weet u de belangrijkste inzichten en best practices zodat u uw strategie (verder) kan uitrollen.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Rhodix) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.