Whitepapers

De hybride aanpak voor succesvol (thuis)werken

De hybride aanpak voor succesvol (thuis)werken
TypeWhitepaper
Datum2021-09-13T22:00:00+02:00
Datum13 september 2021
TaalNL
BedrijfKPN
Onderwerp Security
Digital Workplace
Cloud Computing
Van volledig thuiswerken, naar hybride werken. Hoe pak je dit aan als bedrijf post corona en wat is daarbij de meest succesvolle oplossing? Hybride werken brengt uitdagingen met zich mee. In deze whitepaper wordt dit aan een aantal punten inzichtelijk gemaakt met de daarbijbehorende oplossingen:

 • De nieuwe fysieke werkomgeving en hoe wordt deze dan ingericht. Zo worden er vaste werkplekken ingeruild voor flexibele werkplekken. En de thuis werkplekken zo ingericht zodat medewerker zich kunnen focussen op het werk.
 • Voor corona waren bedrijven al bezig met het opbouwen van een cloud omgeving en/of SaaS-oplossingen voor hun data. Medewerkers kunnen hierdoor ook flexibel werken op diverse locaties. Dit zorgt ervoor dat er meer wordt verwacht van het ICT -infrastructuur en beveiliging zodat niet alleen de bedrijfsgegevens maar ook die van medewerker veilig blijven. 
 • Een andere grote uitdaging is het ‘anders samenwerken’. Niet alle medewerkers willen volledig terug naar de werkplek, maar zo is er een andere grote groep die wel verlangt naar contact met collega’s. Het hybride werken moet er voor zorgen dat er goede oplossingen komen zoals een fijne digitale vergaderruimtes en stabiele telefonie-verbindingen.
 • Met de drie pijlers kan uw bedrijf klaar zijn voor het nieuwe normaal: Bricks; het slim en stimulerend inzetten van technologie voor onder andere een slimme vergaderzaal. Bytes; aanvullende software applicaties om er achter te komen wanneer medewerkers daadwerkelijk aan het werk zijn. Behaviour; hoe zorg je ervoor dat medewerkers met plezier en gezond blijven hybride werken? Zo is er een handig overzicht van de 5 type medewerkers zodat het bedrijf weet hoe ze daarmee moeten omgaan.

  Meer weten? Download dan de whitepaper zodat jij deze kennis succesvol kan implementeren in jouw bedrijf.
  Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (KPN) benaderd kan worden.
  Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
  Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
  Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.