Whitepapers

De innovatie één stap voor blijven

De innovatie één stap voor blijven
TypeWhitepaper
Datum2017-12-19T00:00:00+01:00
Datum19 december 2017
TaalNL
BedrijfRijkswaterstaat
Onderwerp Digital Innovation
Rijkswaterstaat – de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat – werkt dagelijks aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Informatievoorziening is voor de organisatie een tamelijk nieuwe discipline, maar speelt een steeds belangrijkere rol. “ICT-techniek is dankzij de digitale transformatie in de primaire processen van Rijkswaterstaat terechtgekomen”, stelt Perry van der Weyden, Hoofdingenieur- Directeur van de Centrale Informatievoorziening, CIO Rijkswaterstaat en bestuurslid. “Van het verkrijgen van data tot monitoring, van hardware tot applicatieontwikkeling: wij moeten voor een betrouwbare IT zorgen. Actuele informatie is essentieel bij efficiënt watermanagement, verkeersmanagement, assetmanagement en beheer. Innovatieve toepassingen van nieuwe ICT-technieken kunnen daarbij een rol spelen en kostenbesparing opleveren.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Rijkswaterstaat) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.