Whitepapers

De meest gestelde netwerk security vragen én oplossingen

De meest gestelde netwerk security vragen én oplossingen
TypeWhitepaper
Datum2019-04-24T00:00:00+02:00
Datum24 april 2019
TaalNL
BedrijfIntegrated Works
Onderwerp Security
Infrastructuur
Volgens de Breach Level Index worden er dagelijks ruim 6 miljoen databestanden kwijtgeraakt of gestolen. Dat zijn ongeveer 400 databestanden sinds u deze alinea bent gaan lezen. Datalekken is voor veel bedrijven een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering, helemaal nu er sinds de komst van de AVG strengere eisen worden gesteld aan het verzamelen en verwerken van privacygevoelige data.

Organisaties die data verzamelen of verwerken van Europese natuurlijke personen moeten die data goed beschermen en ook kunnen laten zien dat zij 24/7 inzicht hebben in deze data. Als organisatie moet u dus precies weten wat uw medewerkers met uw data doen. Zijn uw netwerken beschermd tegen bewust en onbewust datalekken? Hoeveel risico loopt uw organisatie, zonder dat u zich daarvan bewust bent?

In deze quick guide worden de meest gestelde vragen rondom netwerkbeveiliging uitgebreid beantwoord.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Integrated Works) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.