Whitepapers

De nieuwe rol en kracht van het Datacenter

De nieuwe rol en kracht van het Datacenter
TypeWhitepaper
Datum2019-04-23T00:00:00+02:00
Datum23 april 2019
TaalEN
BedrijfEaton Electric Limited
Onderwerp Management
Datacenters

Bekijk de evolutie naar Data Center Service Optimization (DCSO) oplossingen in meer detail en ontdek de voordelen die kunnen voortvloeien uit een aanpak die infrastructuur met intelligentie levert.

De workloads in het datacenter worden intenser, gedreven door technologische trends zoals virtualisatie, cloud, toenemende datavolumes en exponentiële stijgingen in de vraag naar krachtige computers, netwerken en opslag. Tegelijkertijd eisen organisaties steeds meer dat IT zakelijke voordelen oplevert, continuïteit garandeert, kosten verlaagt en de wendbaarheid vergroot. Als reactie hierop zijn IT-managers op zoek naar nieuwe tools die hun management capaciteiten naar de technologiestack brengt en verder dan de datacenter muren gaat, zodat ze volledige intelligentie en controle hebben over hoe het datacenter aan de behoeften van het bedrijf voldoet.

Data Center Infrastructure Management (DCIM) producten ontstonden als een eerste oplossing voor deze uitdaging door het aanbieden van datacenter-tools voor automatisering, orkestratie, hoge benuttingsgraad en schaalbaarheid. Naarmate de nadruk verschuift naar een meer bedrijfsgericht en servicegericht datacenter, evolueert de DCIM-aanpak naar een ruimere oplossing die ook voorziet in de planning van datacenter business planning, kostenanalyse en -controle, het beheer van energiebronnen en geconvergeerd beheer van fysieke en virtuele omgevingen.

Er is een nieuwe, innovatieve categorie in opkomst die de hele datacenter-infrastructuur verandert in een bron van intelligentie voor IT-beheer. Lees er alles over in deze informatieve whitepaper.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Eaton Electric Limited ) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.