Managed hosting door True

WhitepapersDetails

De noodzaak van een flexibele database: 3 databeheerproblemen en hoe u deze oplost

De noodzaak van een flexibele database: 3 databeheerproblemen en hoe u deze oplost
TypeE-book
Datum 9 januari 2018
TaalNL
BedrijfTDConnect

Capaciteitsbeperkingen en beveiligingsregels dwingen organisaties om uiterst zorgvuldig om te gaan met hun database. Resources zijn beperkt en cyberaanvallen vormen een grotere bedreiging dan ooit tevoren. Omdat organisaties verantwoordelijk zijn voor alle opgeslagen data, moeten alle data zorgvuldig worden verwerkt, ongeacht of u ze filtert, ontdubbelt of herschikt.

Aangezien databases de afgelopen jaren explosief zijn gegroeid, is deze taak tegenwoordig veel moeilijker dan vroeger. Niet alleen de hoeveelheid data is toegenomen, maar ook de waarde ervan. Dit zorgt ervoor dat organisaties veel tijd en moeite steken in het beheren van al deze data, wat uiteraard op een veilige manier dient te gebeuren. Daardoor zijn databases steeds minder flexibel. Bedrijven die grote datavolumes moeten onderhouden, ondervinden de meeste hinder van dit gebrek aan flexibiliteit.

Tegelijkertijd eisen branchegenoten, werknemers, klanten en partners dat databases flexibel en compatibel zijn. Organisaties zijn aan handen gebonden, omdat ze enerzijds wel willen tegemoetkomen aan de vereisten, maar anderzijds ook hun database moeten beschermen.

In dit e-Book leest u meer over drie veelvoorkomende databeheerproblemen en hoe u deze kunt oplossen.

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp