Whitepapers

De onbeperkte mogelijkheden van HPE Synergy benutten

De onbeperkte mogelijkheden van HPE Synergy benutten
TypeE-book
Datum2018-10-05T00:00:00+02:00
Datum 5 oktober 2018
TaalNL
BedrijfTDConnect
Onderwerp Datamanagement
Infrastructuur

Traditionele toepassingen werden ontworpen om bestaande bedrijfs-processen zoals samenwerking, gegevensverwerking en -analyse, toeleveringsketen en webinfrastructuur te ondersteunen en te automatiseren. Een nieuw soort toepassingen en IT-diensten wordt nu ontwikkeld om sneller inkomsten en nieuwe klantervaringen te genereren. Deze ontwikkeling vereist een andere benadering van architectuur: één waarbij innovatie en waardecreatie voor de nieuwe soort toepassingen centraal staat en tegelijkertijd efficiënter wordt omgegaan met traditionele workloads. Deze nieuwe architecturale benadering wordt een ‘composable infrastructuur’ genoemd.

Hewlett Packard Enterprise (HPE) kan u helpen om te transformeren naar een hybride infrastructuur, met HPE Synergy en een composable infrastructuur als fundament. Dankzij uitgebreide expertise op het gebied van transformatie kan HPE u helpen bij het plannen, het ontwerpen van de juiste oplossing, het integreren van uw oplossing in uw bestaande omgeving, het proactief ondersteunen van uw omgeving, het verder automatiseren van uw infrastructuur en het flexibel financieren van uw investering.

Wanneer je dit e-book downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (TDConnect) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.