Whitepapers

De Ontwerpgids voor Universal Connectivity Grid

De Ontwerpgids voor Universal Connectivity Grid
TypeWhitepaper
Datum2020-05-17T22:00:00+02:00
Datum17 mei 2020
TaalNL
BedrijfCommscope
Onderwerp ICT-branche
Infrastructuur
Beheer
Nieuwe manieren van werken vereisen flexibiliteit in de werkomgeving en een dynamischer model voor de indeling van kantoren, vergaderruimtes en andere gemeenschappelijke ruimtes. Bekabelde en draadloze technologieën zijn de belangrijkste factoren die deze transformatie mogelijk maken. Moderne, intelligente gebouwen zijn steeds afhankelijker van een geïntegreerde infrastructuur voor IT en nieuwe connectiviteitsvoorzieningen.

Gezien dit continu veranderende connectiviteitslandschap moeten IT- en facility managers nieuwe strategieën overwegen. De toenemende draadloze vraag en het toenemende aantal netwerkapparaten te integreren vraagt namelijk om een nieuwe benadering, namelijk het Universal Connectivity Grid; een op zonebekabeling gebaseerde, gemeenschappelijke infrastructuur voor commerciële gebouwen.

Dit document verkent de opkomst van deze uniforme, kosteneffectieve maar toch flexibele bekabelingsinfrastructuur. Ook helpt dit document met ontwerprichtlijnen en -aanbevelingen voor het plannen en implementeren van de infrastructuur.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Commscope) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.