Managed hosting door True

WhitepapersDetails

De Private Cloud: flexibel in eigen veilige omgeving

De Private Cloud: flexibel in eigen veilige omgeving
TypeE-book
Datum24 maart 2017
TaalNL
BedrijfAvnet Technology Solutions
Categorie Informatiebeveiliging
Subcategorie Databeveiliging en Data Loss Prevention (DLP)

De cloud is een oplossing die enorme flexibiliteit heeft gecreëerd binnen het ontwikkelen van applicaties of het aanmaken van een VDI-omgeving. Echter word bij het gebruik van een publieke cloud service niet altijd de veiligheid van uw data en applicaties gegarandeerd. Private cloud biedt hier een oplossing in!

De private cloud wordt ook wel uw eigen ‘cloud in a box’ genoemd, u profiteert van de flexibiliteit van de cloud maar in uw eigen omgeving. Er wordt gebruik gemaakt van uw eigen veiligheidsstandaarden waardoor er vanuit verschillende plaatsen eenvoudig aan applicaties of een VDI-omgeving gewerkt kan worden.

Dit e-book bespreekt de voordelen van de private cloud op gebied van: Testen en ontwikkelen van applicaties, het aanmaken van VDI-omgevingen, het opvangen van bootstorms en het behouden van de controle over het applicatiegebruik en dataveiligheid.

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp