Whitepapers

De reis naar Enterprise DevOps

De reis naar Enterprise DevOps
TypeWhitepaper
Datum2018-10-25T00:00:00+02:00
Datum25 oktober 2018
TaalEN
BedrijfMicro Focus
Onderwerp Development
Beheer

Het merendeel van de dialoog rondom DevOps is vandaag gericht op het mogelijk maken van snellere veranderingen voor applicaties die gericht zijn op klanten - ook wel bekend als Systems of Engagement of systemen van innovatie - die worden ingezet op of toegankelijk zijn vanaf mobiele apparaten. Wat niet altijd voor de hand ligt, is dat deze systemen afhankelijk zijn van kritieke bedrijfsapplicaties, ook wel systems of record genoemd.

De uitdaging is dus hoe u uw development processen en werkwijzen kunt afstemmen, automatiseren en integreren op zowel de Systems of Record als de Systems of Engagement, om zo een meer continue, efficiëntere en snellere benadering van applicatielevering mogelijk te maken.

Van mainframe tot mobiel, de bedrijfsvereisten zijn hetzelfde: time-to-market versnellen, de kwaliteit verbeteren en ervoor zorgen dat IT-infrastructuur en software flexibel blijven om nieuwe zakelijke initiatieven te kunnen ondersteunen. Deze eisen ondersteunen de behoefte aan digitale transformatie en zijn meer dan genoeg aanleiding om DevOps-praktijken te omarmen. Lees in deze whitepaper hoe.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Micro Focus) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.