Managed hosting door True

WhitepapersDetails

De ROAD.map naar succes

De ROAD.map naar succes
TypeWhitepaper
Datum 4 oktober 2016
TaalNL
BedrijfPink Elephant

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Het lijkt alsof u overal wat mee ‘moet’. Maar hoe relevant zijn deze nieuwe ontwikkelingen nu werkelijk voor het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen? Organisaties presteren beter zodra ze mensen en IT slim inzetten én afstemmen op hun bedrijfsdoelstellingen. In de praktijk zien wij juist op dit vlak veel groeipotentieel voor ondernemingen.

De Pink Elephant ROAD.Map biedt uitkomst en vertaalt uw bedrijfsmodel naar een helder (stuur)informatiemodel, bepaalt in welke mate uw applicaties overeenkomen met uw bedrijfsprocessen en stelt vast in welke mate uw IT-infrastructuur voldoet aan de eisen van uw organisatie. Hierbij staat centraal waar uw organisatie voor staat en waar uw ambities liggen. Op basis hiervan wordt bepaald hoe deze doelstellingen gerealiseerd worden door de juiste inzet van mensen en IT.

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.