Whitepapers

De simpele oplossing voor de integratie van meerdere systemen

De simpele oplossing voor de integratie van meerdere systemen
TypeWhitepaper
Datum2016-11-10T00:00:00+01:00
Datum10 november 2016
TaalNL
BedrijfTransfer Solutions
Onderwerp Development

Veel grote en middelgrote bedrijven hebben soms al decennialang geïnvesteerd in Oracle-technologie. Deze ondersteunt hen in het efficiënt uitvoeren van een groot aantal bedrijfsprocessen. Maar de technologische ontwikkelingen staan niet stil. Trends als agile, scrum en mobiel hebben gezorgd voor nieuwe uitdagingen, zoals het ontsluiten van data naar nieuwe, flexibele front-end-oplossingen of het integreren van verschillende systemen.

Dat alles moet mogelijk zijn zonder dat ingrijpende aanpassingen aan de legacy-omgeving nodig zijn of bestaande systemen opnieuw gebouwd moeten worden. Om hierop in te spelen, zijn er verschillende tools in de markt beschikbaar.

Deze whitepaper bespreek het Rapid Application Development platform van OutSytems, wat de voordelen zijn en hoe dit platform de technologische brug vormt tussen oud en nieuw.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Transfer Solutions) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.