Whitepapers

De sleutelrol van gelaagde beveiliging voor de managed Security service provider

De sleutelrol van gelaagde beveiliging voor de managed Security service provider
TypeWhitepaper
Datum2016-08-26T00:00:00+02:00
Datum26 augustus 2016
TaalEN
BedrijfLogicNow
Onderwerp Security
ICT-branche
Infrastructuur
Beheer
Cloud Computing
Het focussen van uw managed services aanbod op cybersecurity creëert verschillende kansen om marges te vergroten. Met inzet van gelaagde beveiliging bij de klant kunt u dure beveiliging gerelateerde kwesties verminderen. De wetenschap dat effectieve beveiliging bestaat uit meerdere technologische lagen is van belang, evenals het inzicht dat storingen bij de klant killing zijn voor de omzet in de wereld van de Managed Service Provider (MSP). De toekomst van de managed service providers en hun klanten zijn sterk verweven. Als gevolg daarvan moeten MSP's zorgen voor een soepele bedrijfsvoering voor hun klanten als ze deze gelukkig willen maken en als ze relatie voor de lange termijn willen behouden.

Daarom moeten MSP’s ook security diensten leveren aan hun klanten. Met het toevoegen van security services aan uw aanbod, gaan er deuren open voor nieuwe consulting kansen, kan uw organisatie tractie genereren bij up-market klanten en is uw organisatie in staat om premium security compliance suites te bieden.

Met de toename van cyberaanvallen en de kosten van het opruimen van die aanvallen, vooral van ransomware, kunnen alle MSP's profiteren van de implementatie van meerdere lagen van de beveiliging. Het is een win-win voor zowel u als uw klanten.

Deze whitepaper geeft inzicht in de soort diensten die een MSP kan inzetten om echte managed security services aan te bieden. Het verkent de soorten aanvallen die service providers kunnen helpen voorkomen bij hun klanten. Daarnaast biedt deze paper een aantal richtlijnen voor het onderliggende effect ontwerp en methodologie die nodig zijn voor MSP's die deze nieuwe, lucratieve kans willen pakken.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (LogicNow) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.