Whitepapers

De survivalgids voor digitalisering en disruptie

De survivalgids voor digitalisering en disruptie
TypeWhitepaper
Datum2019-11-14T00:00:00+01:00
Datum14 november 2019
TaalNL
BedrijfDelta-N
Onderwerp Cloud Computing
Development
Digital Transformation
Digital Innovation
Beheer
De digitalisatie van de markt is in volle gang. De innovatie wordt aangejaagd door de beschikbaarheid van nieuwe technologieën die de traditionele route van idee tot product tot een minimum bekorten. Vooral grote en middelgrote bedrijven worstelen met die nieuwe realiteit. Waar nieuwkomers, de startups, alle flexibiliteit hebben om opkomende technologieën ten volle te benutten, ziet de gevestigde orde zich geremd door verouderde platformen, legacy systemen en eindeloze ontwikkelcycli.

Om de slagvaardigheid van een startup te krijgen, is een flinke modernisering meestal de belangrijke eerste stap. Een obstakel daarbij is voor veel bedrijven en organisaties de beperkte beschikbaarheid van expertise om de technologie binnen de organisatie op orde te krijgen.

In deze whitepaper gaan we in op de belangrijkste aspecten van applicatiemodernisering. Geen handleiding van A naar Z, maar wel een solide uiteenzetting van het wat, waarom en hoe van de digitale transformatie.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Delta-N) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.