Whitepapers

De ultieme gids voor Enterprise Mobility Management

De ultieme gids voor Enterprise Mobility Management
TypeWhitepaper
Datum2017-10-09T00:00:00+02:00
Datum 9 oktober 2017
TaalEN
BedrijfMobileIron
Onderwerp Management
Mobility
ICT-branche
Beheer

Of u er nu klaar voor bent of niet, de wereldwijde mobility trend dwingt bedrijven om een moderne en mobiele workforce op elk apparaat mogelijk te maken, ongeacht het onderliggende besturingssysteem. Aangezien bedrijfsgebruikers steeds meer hun eigen mobiele apparaten en desktops willen gebruiken voor zowel persoonlijke- als werkgerelateerde zaken, wordt IT sneller beïnvloedt door technologische beslissingen van eindgebruikers. Organisaties kunnen niet langer om deze realiteit heen en zullen moeten meebewegen met deze trend, vooral gezien de explosieve wereldwijde vraag naar mobile devices. Aangezien de adoptie van smartphones naar verwachting van 1.477 miljard apparaten in 2016 naar meer dan 1,7 miljard in 2021 zal groeien, is het duidelijk dat organisaties een uitgebreide manier nodig hebben om snel een groot aantal devices van werknemers te beveiligen.

Lees in deze whitepaper of u klaar ben tvoor de toekomst en hoe u Enterprise Mobility Management kunt gebruiken om mee te bewegen met deze ontwikkelingen in de markt.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (MobileIron) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.