Whitepapers

De verborgen kosten van applicatie management in cloud-omgevingen

De verborgen kosten van applicatie management in cloud-omgevingen
TypeWhitepaper
Datum2015-01-07T00:00:00+01:00
Datum 7 januari 2015
TaalEN
BedrijfDynatrace B.V.
Onderwerp Management
Cloud Computing
Beheer
Er bestaan gegronde twijfels rondom het in balans brengen van de kosten- en behendigheidsvoordelen van cloud computing met de uitdagingen rondom het leveren van goede applicatie performance en eindgebruikerservaringen in public, private en hybrid cloud-omgevingen.

Deze twijfels zijn allemaal te wijten aan één simpel feit: de meeste traditionele application performance monitoring tools werken niet in cloud-omgevingen. De dynamische en fysieke karakteristieken van cloud-based applicaties vereisen een nieuwe, slimmere en geautomatiseerde aanpak voor proactieve monitoring, waarmee niet alleen problemen rondom end-user experience kunnen worden geïdentificeerd, maar organisaties daarnaast in staat stelt om deze problemen te vinden en te verhelpen.

Het op effectieve wijze monitoren en beheren van moderne cloud-based applicaties en diensten vereist een nieuwe aanpak die speciaal is ontworpen voor de complexe, hybride en dynamische IT-omgevingen van vandaag. Dit rapport geeft een overzicht van de mogelijke oplossingen voor dit probleem.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Dynatrace B.V.) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.