Whitepapers

De verborgen risico’s en kosten van een on premise datacenter

De verborgen risico’s en kosten van een on premise datacenter
TypeWhitepaper
Datum2015-05-20T00:00:00+02:00
Datum20 mei 2015
TaalNL
BedrijfKPN
Onderwerp Security
Beheer
Infrastructuur
Datacenters
Cloud Computing
Veel organisaties hebben eigen servers op locatie. En naarmate de organisatie groeit, groeit het serverpark in de regel mee. Vaak is er zelfs een aparte serverruimte. Met deze groei nemen ongemerkt ook de kosten en risico’s toe. En die zijn niet altijd zichtbaar. Heeft u alles al in het vizier?

Een on premise datacenter herbergt meer risico’s en kosten dan u in eerste instantie wellicht denkt. Voor continuïteit van uw business is het cruciaal om hier stevig grip op te houden. Een manier om uw servers veilig en kostenefficiënt te huisvesten is te kiezen voor een extern datacenter. Daarmee worden alle kosten inzichtelijk en betaalt u periodiek één vast bedrag voor het geheel. Zo zijn er geen verschillende kostensoorten meer. Terwijl u de controle houdt over data en apparatuur, is alles state of the art beveiligd en worden risico’s drastisch ingeperkt.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (KPN) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.