Whitepapers

De vier fasen van Intranet volwassenheid

De vier fasen van Intranet volwassenheid
TypeWhitepaper
Datum2020-05-06T22:00:00+02:00
Datum 6 mei 2020
TaalNL
BedrijfLiferay Benelux BV
Onderwerp Digital Innovation
Management
Internet
De angst voor werkloosheid door technologische overnames bestaan al sinds de industriële revolutie en zijn vandaag de dag nog steeds aan de orde door de komst van AI, IoT en andere technologieën.

Omdat technologie en werk zo nauw met elkaar verbonden zijn, worstelen CIO's en HR-managers met deze kwestie. Een volledige digitale werkplek is een van de onderdelen om uw organisatie toekomstbestendig te maken: een strategie op  werkruimten, apps, processen en cultuur waarbij de medewerker centraal staat.

In deze whitepaper leest u hoe u als CIO, IT manager of HR manager zorgt voor een optimale digitale omeving die leidt tot hogere medewerkerstevredenheid en een strategisch onderdeel vormt voor een succesvolle digitale werkplek.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Liferay Benelux BV) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.