Whitepapers

De voordelen van een cloud-infrastructuur en werkplekvirtualisatie voor de Van ‘t Hek Groep

De voordelen van een cloud-infrastructuur en werkplekvirtualisatie voor de Van ‘t Hek Groep
TypeReference Case
Datum2018-02-21T00:00:00+01:00
Datum21 februari 2018
TaalNL
BedrijfGiant ICT
Onderwerp Beheer
Cloud Computing
Digital Workplace
Outsourcing

De Van ‘t Hek Groep is totaalaanbieder op het gebied van funderingstechnieken. Jurian Borst is als beleidscontroller verantwoordelijk voor onder andere ICT. Hij heeft het bedrijf in de twaalf jaar dat hij hier werkt een enorme groei zien doormaken. 

“Twaalf jaar geleden hadden we 26 werkplekken, in 2010 waren dat er al 90 en nu zitten we op 160 werkplekken,” zo illustreert Borst de enorme groei van de organisatie. “Hoe hard we exact verder groeien, kan ik ook niet voorspellen, maar dat we een groeiambitie hebben is duidelijk. Daar moet onze IT-omgeving op in kunnen spelen.”

Om snel en flexibel in te kunnen spelen op de groei van de organisatie, koos funderingsspecialist Van ‘t Hek Groep voor virtualisatie van de werkplekken en een cloud infrastructuur op basis van HPE. De nieuwe omgeving biedt continuïteit en flexibiliteit. Dankzij de strategische samenwerking met HPE Silver Partner Giant ICT kan de Van ‘t Hek Groep zich richten op haar corebusiness.

Lees in deze reference case waarom de Van ‘t Hek Groep gekozen heeft voor een strategische samenwerking met Giant ICT en welke voordelen dit heeft gebracht.

Wanneer je dit reference case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Giant ICT) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.