Managed hosting door True

WhitepapersDetails

De voordelen van virtualisatie in de retailsector

De voordelen van virtualisatie in de retailsector
TypeE-book
Datum 7 november 2017
TaalNL
BedrijfTDConnect

In de voortdurend veranderende retailmarkt is continue innovatie een must. Vele winkels sluiten jaarlijks noodgedwongen hun deuren omdat ze niet tegen het e-commercegeweld op kunnen boksen dat de laatste jaren de boventoon voert. Veranderingen gaan vaak hand in hand met digitalisering en zetten de markt op zijn kop.

In de retailsector zien we nog vaak traditionele IT-oplossingen terug. Deze traditionele oplossingen zijn niet flexibel genoeg en maken het zo moeilijker op snelle ontwikkelingen in te spelen. Een eerste stap richting flexibiliteit en een moderne organisatie kunt u zetten door te streven naar innovatie, bijvoorbeeld door organisatorische processen inzichtelijk te maken en deze zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Een van de manieren om dit te doen is het wendbaar maken van uw IT-omgeving. Een wendbare IT-omgeving maakt het onder andere veel veiliger en makkelijker om grote updates te testen of om nieuwe applicaties implementeren of te ontwikkelen.

In dit e-Book leest u welke voordelen virtualisatie van uw IT-infrastructuur biedt voor de retailsector.

Wanneer je dit e-book download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (TDConnect) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.