Whitepapers

De zes belangrijkste aandachtspunten bij het invoeren van Skype for Business

De zes belangrijkste aandachtspunten bij het invoeren van Skype for Business
TypeChecklist
Datum2016-02-03T00:00:00+01:00
Datum 3 februari 2016
TaalNL
BedrijfProact
Onderwerp Beheer
Internet
Mobility
Digital Workplace

Het Nieuwe Werken optimaal ondersteunen? Gebruikers eisen op iedere plek met een internetaansluiting te kunnen werken en willen gemakkelijk bereikbaar zijn.

In het voorjaar van 2015 doopte Microsoft zijn communicatieplatform Lync om tot Skype for Business. Dit platform biedt een breed scala aan samenwerkings- en communicatiemogelijkheden. Naast veelgebruikte functionaliteit als Voice over IP biedt Skype for Business onder meer video- en audio-conferencing, application sharing, presence (locatie- en beschikbaarheidsinformatie) en chat.

Met Skype for Business is prima in te spelen op het nieuwe werken en door de naadloze integratie met de Office-producten van Microsoft is ook heel efficiënt te werken. Dat is een van de redenen waarom veel bedrijven Skype for Business omarmen. Waar moeten bedrijven op letten als ze met dit platform aan de slag willen? In dit artikel staan de zes belangrijkste aandachtspunten op een rij.

Wanneer je dit checklist downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Proact) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.