Whitepapers

Device management 3.0: wat is de beste oplossing voor uw organisatie?

Device management 3.0: wat is de beste oplossing voor uw organisatie?
TypeWhitepaper
Datum2018-11-02T00:00:00+01:00
Datum 2 november 2018
TaalNL
BedrijfAvantage
Onderwerp Beheer
Mobility

De tijd dat een werkplek uit een vast bureau en een pc met printer op kantoor bestond, is definitief voorbij. We gebruiken tegenwoordig minstens twee (en vaak meer) devices om ons werk op verschillende plaatsen en momenten te doen: op onze pc, laptop, tablet of smartphone. Overdag, ’s avonds of ’s nachts. We willen overal en altijd kunnen werken. Daar zijn IT-oplossingen voor nodig die dat probleemloos mogelijk maken.


Daarmee willen we niet beweren dat een werkweek van 80 uur normaal is. Integendeel, inspanning kan niet zonder ontspanning. Alleen is het nu eenmaal zo dat productiviteit zich niet beperkt tot vaste werkdagen van 9 tot 5. Daarnaast maakt de groeiende populariteit van Het Nieuwe Werken en de razendsnelle toename van flexibele kantoorruimtes duidelijk dat mensen het liefst zelf kiezen waar en wanneer ze willen werken.


In dit whitepaper leest u over de afwegingen en oplossingen die iedere organisatie in ogenschouw dient te nemen wanneer het gaat om device management.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Avantage) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.