Whitepapers

DevOps en continue software delivery: 10 factoren die de toekomst van applicatie delivery bepalen

DevOps en continue software delivery: 10 factoren die de toekomst van applicatie delivery bepalen
TypeWhitepaper
Datum2015-01-07T00:00:00+01:00
Datum 7 januari 2015
TaalNL
BedrijfDynatrace B.V.
Onderwerp Beheer
Development
Cloud Computing
Software brengt organisaties vooruit en vandaag de dag heeft het bedrijfsleven een “need for speed”. De snelheid van een eigen handelssysteem geeft een financiële instelling een split-second kostenvoordeel ten opzichte van haar concurrenten. Routing algoritmen stellen pakketleveringsbedrijven in staat om hun inkomsten te verhogen door het reduceren van hun brandstofkosten. Een social media bedrijf tweakt haar website(s) continu om bezoekers voor een langere tijd te engagen en daardoor meer add-on diensten te kunnen verkopen.

Voor elk van deze voorbeelden correleert software direct met omzet. En in elk van deze bedrijven staan Development en Operations-teams (DevOps) onder enorme druk om software sneller, efficiënter en op een hoger kwaliteitsniveau te leveren.

Vandaag de dag heeft iedere IT-afdeling de kans om echt het verschil te maken in het totale zakelijke succes. Echter vereist het profiteren van deze kans het vermogen om infrastructuur en applicaties sneller te leveren. Van oudsher hebben met name DevOps-teams een aanzienlijk belang bij het behouden van de status quo: verandering is altijd de grote vijand geweest omdat aanpassingen aan de IT-systemen vaak productieproblemen in de hand werkten.

IT-afdelingen zijn over het algemeen aan het koorddansen, waarbij ze proberen om de balans te bewaken tussen eisen aan de business kant en de realiteiten omtrent dag-tot-dag productieondersteuning. Tegenwoordig worden moderne IT-afdelingen geconfronteerd met ultiem duellerende doelstellingen: productiesystemen feilloos laten draaien en tegelijkertijd het opvangen van toenemende disruptive veranderingen in het IT-landschap.

Dit EMA Research rapport onderzoekt de factoren die van DevOps en Continuous Delivery-teams veranderingsvertegenwoordigers maken binnen een onderneming. Gefocust op custom (versus standaard) applicaties die door de IT-afdeling worden geleverd, geeft dit rapport inzicht in de manier waarop DevOps practices de basis kunnen vormen voor continue levering van code die gereed is voor productie.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Dynatrace B.V.) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.