Whitepapers

Deze gids is het startpunt voor digitale transformatie in uw organisatie

Deze gids is het startpunt voor digitale transformatie in uw organisatie
TypeWhitepaper
Datum2019-09-09T00:00:00+02:00
Datum 9 september 2019
TaalNL
BedrijfCisco Meraki
Onderwerp Beheer
Mobility
ICT-branche
Infrastructuur
Digital Innovation
Ongeacht waar uw klanten zich geografisch bevinden, hebben zij vrijwel zeker een apparaat binnen handbereik waarmee zij toegang hebben tot de gehele menselijke kennis. En als u de vergaande implicaties van de collectieve obsessie van uw klanten met digitale technologie niet volledig hebt overwogen – laat staan de mogelijkheden waarvan uw bedrijf met deze technologie kan profiteren– zou u dat nu wel moeten doen.

In deze whitepaper worden de kernpunten van de nieuwe digitaal getransformeerde wereld waarin we leven behandeld en wordt beschreven wat organisaties nodig hebben om aan de verwachtingen van klanten te kunnen voldoen. Hierbij wordt gedefinieerd wat er precies met ‘digitale transformatie’ wordt bedoeld, worden voorbeelden gegeven van de soort dienstverlening die klanten nu eisen, en worden praktische stappen aangegeven die organisaties kunnen nemen om klantgerichter te worden.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Cisco Meraki) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.