Whitepapers

Digital Strategy & Roadmap

Digital Strategy & Roadmap
TypeWhitepaper
Datum2017-03-01T00:00:00+01:00
Datum 1 maart 2017
TaalEN
BedrijfCGI
Onderwerp Cloud Computing
Development
Beheer
Digital Innovation

Digitale technologieën betekenen een fundamentele verandering voor de bedrijfsvoering, hoe klanten of burgers worden bediend en hoe bedrijven zich kunnen ontwikkelen en verder kunnen groeien.

Een veel gestelde en voor velen waarschijnlijk herkenbare vraag is: “Hoe kom ik van bestaande legacy en stand van vandaag in een meer concurrerende digitale onderneming gericht op groei en creatie van nieuwe economische waarde voor de toekomst?”

Digitale transformatie raakt alle aspecten van bedrijfsvoering – bedrijfsmodel, financiering, personeelsstrategie, optimalisatie van de operatie, techniek, talent enzovoort – voor een geïntegreerde digitale onderneming gericht om effectievere invulling van de bestaande operatie (‘run’), van veranderingen (‘change’) en groei (‘growth’).

Digitale transformatie vraagt om een holistisch maar tegelijkertijd concrete aanpak in plaats van ad hoc projecten. Ontdek in dit eBook een waarde gedreven aanpak. Ook krijgt u handvatten aangereikt voor invulling van een samenhangende digitale strategie.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (CGI) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.