Whitepapers

Digitale werkplek problemen en hoe ze te verslaan

Digitale werkplek problemen en hoe ze te verslaan
TypeWhitepaper
Datum2020-04-21T00:00:00+02:00
Datum21 april 2020
TaalEN
BedrijfLiquidware Benelux
Onderwerp Beheer
Cloud Computing
Digital Workplace
Digital Transformation
Digital Innovation
Mobiele technologie heeft zijn plaats gevonden in het bedrijfsleven, net als PC-alternatieven zoals Macs en Chromebooks. Kijk echter eens rond in de gemiddelde onderneming en Windows-pc's of virtuele machines (VM's) die op het bedrijfsnetwerk zitten, zullen nog steeds het primaire computerplatform voor eindgebruikers vormen voor veel, zo niet de meeste, werknemers.

Als dit voor uw organisatie van toepassing is, weet u hoe essentieel het is om deze aangesloten Windows-desktops operationeel te houden. In veel gevallen, als een medewerker niet bij zijn of haar vertrouwde Windows werkplek kan komen, kan hij of zij zijn of haar werk niet goed doen. Ransomware-aanvallen in de afgelopen jaren hebben een duidelijke demonstratie gegeven van hoe kritisch Windows systemen zijn in zowel de private als de publieke sector.

Tegen deze achtergrond wordt in deze paper ingegaan op het risicomanagement met betrekking tot de Windows-desktops die permanent verbonden zijn met een campus, hoofdkantoor of filiaalnetwerk. In het bijzonder wordt gekeken hoe de 'digitale werkplek' oplossingen, die zijn ontworpen om de levering van desktops te stroomlijnen en de gebruiker meer flexibiliteit te bieden, ook kunnen worden gebruikt om een effectievere en efficiëntere aanpak van de desktoprampbestrijding (DR) mogelijk te maken.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Liquidware Benelux) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.