Whitepapers

Discovery Communications, Pay-TV provider, krijgt volledig inzicht in de veiligheid en het functioneren van haar online diensten

Discovery Communications, Pay-TV provider, krijgt volledig inzicht in de veiligheid en het functioneren van haar online diensten
TypeReference Case
Datum2017-09-29T00:00:00+02:00
Datum29 september 2017
TaalEN
BedrijfSplunk Nederland
Onderwerp Business Analytics

Zoals voor vele organisaties geldt, moet ook Discovery Communications de wet- en regelgeving naleven (SOX), compliant zijn en dat aan kunnen tonen. Daarnaast zijn er naast Security nog meer aandachtspunten zoals medewerkers van de organisatie (beheerders tot het management) inzicht geven in het functioneren van hun online diensten. Een behoorlijke uitdaging voor een organisatie als Discovery Communications die wereldwijd blijft groeien, datacenters toevoegt en netwerk operaties uit blijft breiden.

Lees in deze Reference Case waarom Discovery Communications voor Splunk oplossingen heeft gekozen en welke voordelen zij sinds de implementatie heeft behaald, waaronder:

  • Vervanging van legacy SIEM
  • Verbeterde betrouwbaarheid
  • Verbeterde operationele kosten en verhoogde efficiëntie
  • En meer
Wanneer je dit reference case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Splunk Nederland) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.