Whitepapers

Drie redenen waarom Private Cloud uw beveiliging verbetert

Drie redenen waarom Private Cloud uw beveiliging verbetert
TypeE-book
Datum2017-06-29T00:00:00+02:00
Datum29 juni 2017
TaalNL
BedrijfAvnet Technology Solutions
Onderwerp Cloud Computing
Security

Binnen slechts een paar jaar is cloud computing uitgegroeid tot een niet meer weg te denken IT-concept. Steeds meer organisaties zijn bezig om hun IT-infrastructuur te herstructureren door voor de cloud te kiezen. Dit doen ze omdat de cloud aanzienlijke voordelen biedt, zoals efficiëntie en schaalbaarheid. Ondanks de groeiende markt voor cloud computing hebben veel IT-beheerders echter nog hun twijfels over een migratie naar de cloud. De voornaamste reden hiervoor is dat ze denken dat dergelijke oplossingen hun bedrijfskritische informatie onvoldoende beveiligen. De heersende opinie over data en applicaties opgeslagen in de cloud is dat dit niet even veilig is dan wanneer dit on-premise gebeurt. Maar wat als je nu de cloud binnen de grenzen van de eigen onderneming onderbrengt?

In dit e-book wordt uitgelegd waarom private cloud de veiligheid van uw data en systemen kan verhogen, terwijl u nog steeds profiteert van het gebruiksgemak van de cloud.

Wanneer je dit e-book downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Avnet Technology Solutions) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.