Managed hosting door True

WhitepapersDetails

eBook: De kracht van samenwerkingstools voor organisaties

eBook: De kracht van samenwerkingstools voor organisaties
TypeE-book
Datum19 december 2016
TaalNL
BedrijfDimension Data

Doordat veel organisaties vandaag de dag op veel verschillende (soms wereldwijde) locaties actief zijn, zijn medewerkers, leveranciers en klanten vaak geografisch verspreid. Hierdoor wordt persoonlijke communicatie met deze verschillende stakeholders steeds duurder, inefficiënter en improductiever. Traditionele samenwerkingsmethoden houden het tempo van het hedendaagse bedrijfsleven niet meer bij en schieten op verschillende vlakken tekort.

Vraag de meeste organisaties maar eens naar het onderwerp ‘Samenwerking’ of ‘Unified Communications (UC)’ en de kans is groot dat men begint over dure silo’s met bedrijfseigen technologieën die niet uitblinken in gebruiksvriendelijkheid. Bovendien is het directe en indirecte rendement voor het bedrijf daarvan vaak lastig te meten.

Lees deze whitepaper en ontdek meer over de voordelen van samenwerkingstools zoals collaborative workspaces en team-rooming platforms.

Wanneer je dit e-book download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Dimension Data) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.