Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Een geïntegreerde infrastructuur speciaal ingericht voor de verwerking van SAP HANA-workloads

Een geïntegreerde infrastructuur speciaal ingericht voor de verwerking van SAP HANA-workloads
TypeWhitepaper
Datum19 januari 2017
TaalEN
BedrijfAvnet Technology Solutions
Categorie Storage
Subcategorie Big data storage solutions

Ondernemingen zijn tegenwoordig in hoge mate afhankelijk van data om het juiste groeipad te kiezen, in te spelen op ontwikkelingen in de markt en erachter te komen wat hun vele klanten willen. Waar managers en leidinggevenden vroeger vooral op hun intuïtie vertrouwden, is het dagelijkse beslissingsproces binnen bedrijven vandaag de dag primair op data gestoeld. Grote organisaties moeten immers alert en flexibel zijn om te kunnen concurreren met de kleinere, opkomende ondernemingen.

Dit heeft ertoe geleid dat het ondersteunen van het besluitvormingsproces een belangrijke taak van de IT-afdeling is geworden. De onderneming vraagt om een IT-omgeving die direct inzicht biedt, zodat processen kunnen worden geoptimaliseerd, kosten kunnen wordenverlaagd en snel kan worden ingespeeld op veranderingen in de markt. De lat ligt hoog en veel organisaties doen dan ook een beroep op SAP HANA om aan die hoge verwachtingen te kunnen voldoen.

SAP HANA levert de krachtige in-memory computingdatabase waar organisaties naar op zoek zijn. Niet iedere infrastructuur is echter volledig geoptimaliseerd voor SAP HANA. In dit e-book wordt beschreven wat de voordelen zijn van een infrastructuur die speciaal is ingericht voor de verwerking van SAP HANA-workloads.

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp