Whitepapers

Een IT roadmap voor schaalbare self-service reporting

Een IT roadmap voor schaalbare self-service reporting
TypeWhitepaper
Datum2015-07-17T00:00:00+02:00
Datum17 juli 2015
TaalEN
BedrijfTableau Software
Onderwerp Business Analytics
Development
In een tijdperk waar data koning is, lijkt de verschuiving naar self-service analytics beangstigend en buiten de controle van IT-beslissers te vallen. Maar dat hoeft niet het geval te zijn.

Een nieuw implementatiemodel, verankerd door een partnership tussen IT-managers en zakelijke gebruikers, vraagt IT om de regie te nemen over een centrum van operations, beveiliging en governance, data acquisitie, beheer en provisioning.

De beste analytische inzichten komen uit user-generated dashboards die draaien op door IT beheerde infrastructuur. Dankzij deze fundamenteel andere werkmethode komt de benodigde informatie direct in handen van de zakelijke gebruikers die weten welke vragen zij moeten stellen, hoe zij deze resultaten moeten interpreteren en zelfs welke vervolgvragen moeten worden onderzocht.

Deze whitepaper biedt een diepgaande roadmap richting schaalbare self-service reporting in uw organisatie, waarmee u als IT-manager de regie (her)pakt over analytics-infrastructuur en ervoor zorgt dat informatie sneller bij de juiste personen terecht komt.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Tableau Software) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.