Whitepapers

Een kijk in de toekomst: het ziekenhuis van 2030

Een kijk in de toekomst: het ziekenhuis van 2030
TypeWhitepaper
Datum2018-10-05T00:00:00+02:00
Datum 5 oktober 2018
TaalEN
BedrijfAruba, a Hewlett Packard Enterprise company
Onderwerp Cloud Computing
Zorg

Het is nogal een open deur, maar toch: de kans is zeer aannemelijk dat het ziekenhuis wat je in 2030 binnenloopt, er anders uitziet dan je nu gewend bent. Dankzij de massale omarming van mobiele technologie als bron van hoe wij informatie verzamelen en de enorme toename in ‘connected’ apparaten die ons met slechts één druk op de knop kunnen vertellen hoe wij er qua gezondheid voor staan, kunnen diagnoses in de toekomst snel en effectief worden gesteld.

Tel daarbij de kracht van de cloud op (voor het delen, opslaan en gemakkelijk opvragen van data) en je hebt de perfecte medische cocktail om mensen sneller en makkelijker te helpen.

Uiteraard gaat deze ontwikkeling gepaard met een karrevracht aan regels en reguleringen om te voorkomen dat het een wildgroei privacy schendingen met zich meebrengt. Dit rapport schetst een realistisch beeld van de zorgindustrie van het volgende decennium.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.