Whitepapers

Een nieuwe blik op IT Infrastructuur: de datadriven toekomst uitgelegd

Een nieuwe blik op IT Infrastructuur: de datadriven toekomst uitgelegd
TypeE-book
Datum2020-02-25T00:00:00+01:00
Datum25 februari 2020
TaalNL
BedrijfHPE
Onderwerp ICT-branche
Infrastructuur
Datacenters
Digital Innovation
Het is al lang geen geheim meer: data is het nieuwe goud. Elke organisatie is er vandaag mee bezig. Datavolumes nemen razendsnel toe, vereisten voor datasecurity worden strenger en applicaties moeten steeds meer data verwerken. Daardoor lag de focus vaak op snelheid en capaciteit. Datacenters moesten de snelle groei bijhouden en data snel beschikbaar maken. Flash storage en cloud deden hun intrede en zorgden voor de nodige snelheid en de flexibiliteit om piekbelastingen en snelle groei op te vangen.

Tijd voor een nieuwe blik op IT-infrastructuur. Een blik die verder kijkt dan snelheid en capaciteit. Data bevindt zich vandaag overal: van edge tot cloud. De nieuwe uitdagingen liggen in het samenbrengen van data, in beschikbaarheid over verschillende locaties heen, in het beheren van grote volumes data en in databeveiliging. Daarom staat dit magazine in het teken van het Intelligent Data Platform.
Wanneer je dit e-book downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (HPE) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.