Whitepapers

Één simpele reden waarom u uw IT-infrastructuur zou moeten moderniseren

Één simpele reden waarom u uw IT-infrastructuur zou moeten moderniseren
TypeE-book
Datum2017-06-29T00:00:00+02:00
Datum29 juni 2017
TaalNL
BedrijfAvnet Technology Solutions
Onderwerp Cloud Computing
Infrastructuur

Iedere dag wordt nieuwe technologie geïntroduceerd. Bijvoorbeeld in de vorm van de nieuwste iPhone, een zelfrijdende auto of een IT-infrastructuur. En iedere dag is deze nieuwe technologie weer net wat compacter, sneller, zelfstandiger, meer geautomatiseerd en slimmer dan zijn voorganger. U hoeft slechts terug te denken aan bijvoorbeeld de Nokia 3310 of Windows 95 om u te realiseren dat de techniek sindsdien gigantische sprongen voorwaarts heeft gemaakt. Op het gebied van IT-infrastructuren voltrekt zich een vergelijkbare innovatie groei.

Omdat technologie bij wijze van spreken per minuut innoveert, is het moeilijk te voorspellen wat er in de toekomst allemaal mogelijk is. Dat maakt het voor organisaties dan ook een hele uitdaging om te bepalen welke IT-infrastructuur in staat is om in zowel hun huidige als toekomstige behoeften te voorzien. Daarom gaan we in dit e-book verder in op de voordelen die u in ogenschouw zou moeten nemen bij het zoeken naar een nieuwe IT-infrastructuur.

Bij elke nieuwe technologische generatie heeft u minder financiële middelen, beheertijd en fysieke ruimte nodig om uw IT-omgeving operationeel te houden. Elke nieuwe IT-infrastructuur kan weer meer data opslaan en verwerken dan de vorige generatie, zonder kosten te laten stijgen. Organisaties profiteren optimaal van deze innovaties wanneer ze kiezen voor een systeem waarin storage, compute en netwerk naadloos zijn geïntegreerd. Wat is de belangrijkste reden om uw IT-infrastructuur te vervangen?

Wanneer je dit e-book downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Avnet Technology Solutions) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.