Whitepapers

Een veilig en flexibel alternatief voor logon scripts en Group Policy

Een veilig en flexibel alternatief voor logon scripts en Group Policy
TypeWhitepaper
Datum2019-05-01T00:00:00+02:00
Datum 1 mei 2019
TaalEN
BedrijfIvanti
Onderwerp Development
Ondanks de groei in mobiele en Cloud applicaties, zijn veel organisaties nog steeds afhankelijk van traditionele Windows applicaties voor het runnen van hun organisatie Een soepele levering van krachtige Windows-omgevingen aan de eindgebruiker is dan ook een must.

Traditionele methoden voor het optimaliseren van Windows maken gebruik van logon scripts en Group Policy, die complex zijn om te configureren en te onderhouden. Bovendien slagen ze er niet in om IT de nodige audit- en version controle te geven om operationele veiligheid te waarborgen.

Deze methoden missen ook de flexibiliteit om tegemoet te komen aan de diversiteit van moderne gebruikers en waar en hoe ze werken. Bovendien resulteert deze aanpak in lange logontijden en een slechte gebruikerservaring. Dat moet anders!

Er zijn veilige en gebruikersvriendelijke alternatieven om digitale werkplekken te configureren en beheren die de noodzaak van scriptingvaardigheden elimineren en IT’ers vrijspelen voor belangrijkere taken.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Ivanti) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.