Whitepapers

Eenvoudig beheer en veilig externe toegang? Natuurlijk kan dat!

Eenvoudig beheer en veilig externe toegang? Natuurlijk kan dat!
TypeWhitepaper
Datum2021-04-08T22:00:00+02:00
Datum 8 april 2021
TaalNL
BedrijfSoliton Systems
Onderwerp Security
Wat is de 1e gedachte die bij u opkomt wanneer het verzoek komt om meer gebruikers extern toegang te geven tot het netwerk? Is dat, natuurlijk, geen probleem! Of geeft het eerder een gevoel van oh jee, dat is een behoorlijke klus? Voor veel organisaties is gebleken dat het opschalen van remote access gepaard gaat met aanpassingen van een complexe omgeving, die ook nog vaak uit meerdere producten bestaat, wat weer leidt tot een kostbare en tijdrovende opschaling.  

Echter, een andere manier die eenvoudig management en veilige toegang biedt, bestaat echt!  

Door een software-defined perimeter te gebruiken, gebaseerd op zero-trust principes, worden netwerkbronnen standaard ontoegankelijk gemaakt. Vanaf nu worden alleen geverifieerde gebruikers toegelaten - en zijn uw netwerken volledig van de buitenwereld gescheiden. Lees nu het eBook en ontdek hoe simpel het kan zijn om veilige externe toegang tot bedrijfsapplicaties en services te realiseren, beheren en controleren
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Soliton Systems) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.