Whitepapers

Employee development 2020: personeelsontwikkeling als belangrijke succesfactor?

Employee development 2020: personeelsontwikkeling als belangrijke succesfactor?
TypeWhitepaper
Datum2015-08-04T00:00:00+02:00
Datum 4 augustus 2015
TaalEN
BedrijfCornerstone OnDemand
Onderwerp Management
Development
De ontwikkeling van personeel is één van de meest strategische en high-priority middelen voor zakelijk succes. Maar hoe kunt u aantonen dat personeelsontwikkeling ook daadwerkelijk loont?

Het meten van het succes van corporate training, als het gaat om haar bijdrage aan het behalen van zakelijke doelstellingen en het uitvoeren van strategieën, is een enorm uitdagende taak. Het is echter aantoonbaar indien u gebruik maakt van de juiste meetinstrumenten en –processen. Hierbij moet rekening worden gehouden met een breed scala aan zowel harde als zachte metingen.

Softwareoplossingen die professionele ontwikkeling van medewerkers mogelijk maken én sturen, zijn een integraal onderdeel van hedendaagse talent management-processen en kunnen worden beschouwd als het control center van bedrijfsopleidingen.

Deze whitepaper laat zien hoe u met de juiste tools een aantoonbare ROI op bedrijfsopleidingen kunt realiseren en personeelsontwikkeling tot een belangrijke succesfactor kunt maken.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Cornerstone OnDemand) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.