Whitepapers

Endpoint Security Buyers Guide

Endpoint Security Buyers Guide
TypeWhitepaper
Datum2019-01-07T00:00:00+01:00
Datum 7 januari 2019
TaalEN
BedrijfSophos Benelux
Onderwerp Security

Naarmate cyberbedreigingen steeds geavanceerder worden, is de druk op IT- en beveiligingsmanagers toegenomen om de juiste oplossingen voor alle endpoints aan te bieden. De markt voor endpoint security is echter verstopt geraakt door de vele verschillende oplossingen en loopt over van betwistbare marketingclaims dat het steeds moeilijker wordt om een weloverwogen beslissing te nemen voor uw organisatie.

Het snelle tempo van verandering, zowel in de bedreigingen waarmee we worden geconfronteerd als de opties voor preventieve technologie, heeft geleid tot wijdverbreide verwarring. Deze gids biedt duidelijkheid en loodst u door de belangrijkste preventieve technologieën en zorgt er zo voor dat je de juiste beveiligingsmaatregelen voor je endpoints kunt treffen, zodat jouw organisatie veiliger opereert. Ook is te zien hoe verschillende leveranciers presteren in onafhankelijke tests, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Sophos Benelux) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.