Whitepapers

Enterprise Applications en Cloud Managed Services: 269 CIO’s vertellen u meer

Enterprise Applications en Cloud Managed Services: 269 CIO’s vertellen u meer
TypeOnderzoek
Datum2018-03-19T00:00:00+01:00
Datum19 maart 2018
TaalEN
BedrijfIBM
Onderwerp Development
Cloud Computing

U bevindt zich waarschijnlijk zoals de meeste IT-leiders midden in een digitale transformatie terwijl u de Cloud wilt gebruiken voor workloads zoals development, testing of het inzetten van applicaties.

Maar cloudinitiatieven kunnen soms worden belemmerd door de complexiteit van bedrijfskritieke applicaties zoals SAP en Oracle. Bezorgdheid over datamigratie, beveiliging, data-soevereiniteit of eenvoudigweg steun krijgen van andere branches kan het moeilijk maken om uw bedrijf te transformeren door middel van de Cloud.

Het zal u niet verbazen dat u niet de enige bent met dit soort uitdagingen.

Als reactie hierop vertrouwen leiders in toenemende mate op cloud managed services (CMS) om te helpen het ROI te versnellen door de benodigde vaardigheden te leveren voor het optimaliseren van de Cloud. Bovendien nemen CMS de dagelijkse activiteiten van IT-medewerkers over, zodat zij zich kunnen concentreren op activiteiten die een hogere waarde en bedrijfsdifferentiatie bieden.

Om de uitdagingen en voordelen van CMS beter te begrijpen, interviewde Frost & Sullivan, namens IBM, meer dan 260 C-suite en senior IT-besluitvormers van bedrijven met ten minste 500 werknemers. Alle respondenten gebruikten ofwel managed services of overwogen managed services te gebruiken voor hun SAP- of Oracle-workloads.

Wanneer je dit onderzoek downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (IBM) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.