Whitepapers

Enterprise Software License Management voor creatieve organisaties

Enterprise Software License Management voor creatieve organisaties
TypeReference Case
Datum2015-01-28T00:00:00+01:00
Datum28 januari 2015
TaalEN
BedrijfAdobe
Onderwerp Beheer
Het doel van Barton Willmore, het grootste geïntegreerde planning- en ontwerpbureau in het Verenigd Koninkrijk, is haar werknemers de beste tools te bieden die zij nodig hebben om hun werk uit te kunnen voeren. Zij willen immers werken met de meest recente en toonaangevende oplossingen die op dat moment beschikbaar zijn.

Voorheen zou de IT-afdeling van het bedrijf nieuwe versies per 1, 2 of 3 gebruikers tegelijkertijd installeren, wat resulteert in een situatie waarin ontwerpers één versie van bepaalde software gebruiken en mensen van de planningsafdeling een andere versie. Dit veroorzaakt issues op de IT-beheerafdeling, als het gaat om het onderhouden van verschillende softwareversies bij bedrijfsbrede implementaties. Het bedrijf ging op zoek naar een betere oplossing…

Een enterprise licentie voor Adobe oplossingen heeft geresulteerd in vereenvoudigde software-implementatie en overzichtelijker beheer voor het IT-team van Barton Willmore. De gecentraliseerde IT-staf hoeft hierdoor niet langer, machine voor machine, updates uit te voeren. Naarmate het bedrijf blijft groeien beschikt de IT-afdeling door deze licentie over de flexibiliteit om software on-demand op computers te installeren, waardoor nieuwe abonnementen worden geactiveerd die nodig zijn om nieuwe medewerkers uit te rusten met de juiste tools en software. Daarnaast kunnen gebruikers heel eenvoudig de nieuwste softwareversies downloaden zodra deze beschikbaar zijn.

Als planning consultant heeft Barton Willmore te maken met strikte documentatie voor een aantal processen, waaronder verzekeringen, juridische zaken en naleving van regelgeving. Omdat veel van deze documenten meebewegen met bovenliggende projecten, op het moment dat deze projecten verspringen van planning naar ontwerp en implementatie, is de veiligheid en integriteit van deze documentatie ontzettend belangrijk. Alle bovengenoemde redenen hebben het bedrijf doen besluiten om haar IT-omgeving te standaardiseren op Adobe software, zodat zij de productiviteit en veiligheid kunnen verbeteren.
Wanneer je dit reference case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Adobe) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.