Whitepapers

Extended Validation SSL tilt SSL-beveiliging naar een hoger niveau

Extended Validation SSL tilt SSL-beveiliging naar een hoger niveau
TypeWhitepaper
Datum2015-01-05T00:00:00+01:00
Datum 5 januari 2015
TaalEN
BedrijfEntrust
Onderwerp Security
SSL helpt bij het voorkomen van cyberaanvallen die afluisteren als doel hebben. Hoewel afluisteren misschien een minder voorkomend aanvalsvorm is, bestaat er geen reden om uw organisatie er niet tegen te beschermen als de consequenties ernstig kunnen zijn.

Het internetbrowser trust model dat als basis gold voor vele miljarden euro’s aan e-commerce omzet en al jarenlang werd gebruikt, begon tekenen van ouderdom te vertonen. Om het consumentenvertrouwen in de fundering van e-commerce te versterken, voordat het onherstelbaar werd beschadigd, kwamen meerdere certificate authorities en browser-leveranciers samen om een hoger veiligheidsniveau te realiseren op basis van gemeenschappelijke normen.

Op basis van Secure Sockets Layer (SSL), certificaten en het bekende hangslot-icoon, werd het browser trust model aangepast om deze beter te laten aansluiten op het verwerken van de hedendaagse groeiende e-commerce transactievolumes. Dit document schetst waarom organisaties over moeten stappen naar het volgende niveau van SSL: Extended Validation SSL-certificaten.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Entrust) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.