Whitepapers

Flash Storage Buyer’s Guide: welk flash storage systeem past bij uw omgeving?

Flash Storage Buyer’s Guide: welk flash storage systeem past bij uw omgeving?
TypeWhitepaper
Datum2015-06-19T00:00:00+02:00
Datum19 juni 2015
TaalEN
BedrijfPure Storage
Onderwerp Datacenters
Internet
Het moderniseren van uw datacenter infrastructuur komt niet vaak voor. Zulke strategische investeringen moeten worden gedaan om een brede set use cases te kunnen ondersteunen, aangezien deze worden afgeschreven over een langere periode.

Flash storage kan voor organisaties de weg vrijmaken om meer schaalbaarheid te bieden voor applicaties, IT operations en de algehele datacenter capaciteit. Door de adoptie van flash zijn bedrijven in staat om betere inzichten te genereren uit bedrijfsdata, hun IT operations te stroomlijnen en de levering van nieuwe en innovatieve IT-diensten te versnellen.

Om het beste flash storage systeem en –leverancier te bepalen, moet de eindgebruiker zichzelf de juiste vragen stellen, niet alleen over de leverancier maar met name over de applicatiebehoeften en de gebieden die extra performance vereisen. Aan de hand van de criteria die in deze gids worden beschreven, kunt u bepalen waar en hoe flash storage de prestatie- en kostencurve van uw datacenter infrastructuur kunt verbeteren; wat uiteindelijk resulteert in een concurrentievoordeel.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Pure Storage) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.