Whitepapers

Gartner’s ‘Pace-Layering’ als basis voor het sneller ontwikkelen en het slimmer beheren van een agile applicatielandschap

Gartner’s ‘Pace-Layering’ als basis voor het sneller ontwikkelen en het slimmer beheren van een agile applicatielandschap
TypeWhitepaper
Datum2015-09-08T00:00:00+02:00
Datum 8 september 2015
TaalNL
BedrijfProgress
Onderwerp Beheer
Development
Datamanagement
Cloud Computing

Een agile ontwikkelomgeving zou aan de basis moeten staan van ieder applicatielandschap. Rapid Application Development, Business Process Management (BPM) en Business Rules Management (BRMS) brengen snelheid en flexibiliteit in een applicatielandschap. Echter lijken deze initiatieven soms te botsen met een traditionele ontwikkelomgeving. Het is daarom de hoogste tijd voor een andere aanpak!

Gartner heeft een nieuwe methodologie ontwikkeld voor het managen van uw applicatielandschap, de zogeheten Pace-layered Application Strategy. Hierbij worden alle beschikbare applicaties van een organisatie ingedeeld in 3 lagen op basis van de manier waarop ze worden gebruikt en de snelheid waarmee ze veranderen. Voor een optimale agile ontwikkelomgeving moeten organisaties samenwerken met technologieleveranciers die invloed kunnen uitoefenen op ontwikkelingsactiviteiten in iedere laag.

In dit document leest u hoe de Pace-layered Application strategie precies werkt en de toepassing ervan op het ontwikkellandschap van uw applicaties. Hiermee verbetert u de agility van uw organisatie, zonder de integriteit, integratie en besturing uit het oog te verliezen.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Progress) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.