Whitepapers

Gebruik SIPOC om ITIL processen te definiëren

Gebruik SIPOC om ITIL processen te definiëren
TypeWhitepaper
Datum2015-10-15T00:00:00+02:00
Datum15 oktober 2015
TaalEN
BedrijfGlobal Knowledge
Onderwerp ICT-branche
Beheer

SIPOC een gestructureerd werkwijze voor het bepalen van een algemeen overzicht van elke werkwijze die gericht is op de resultaten die klanten in het proces ontvangen. Verschillende Information Technology Infrastructure Library (ITIL) processen kunnen worden gedefinieerd met behulp van SIPOC.

In deze whitepaper gebruiken we een eenvoudig voorbeeld dat de definitie van een change management proces op basis van ITIL het best beschrijft. Deze whitepaper wordt afgesloten met een korte bespreking van de vervolgstappen nadat een SIPOC tabel is ingevuld voor een proces, meer specifiek bepaald is met behulp van de informatie in een tabel SIPOC weergegeven in programma’s als Microsoft Visio of IBM WebSphere Business Modeler. SIPOC is dus een visuele, end-to-end voorstelling van een proces.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Global Knowledge) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.