Whitepapers

Gemeente Someren enthousiast over het werken met nieuwe erp-cloudsoftware

Gemeente Someren enthousiast over het werken met nieuwe erp-cloudsoftware
TypeBusiness Case
Datum2018-09-13T00:00:00+02:00
Datum13 september 2018
TaalNL
BedrijfVisma Software b.v.
Onderwerp Fintech
Development

Een samenleving die snel verandert, vraagt om een wendbare overheid. En daarmee wordt ook veel flexibiliteit van de organisatie en ICT verwacht. De gemeente Someren is een gemeente van bijna 20.000 inwoners in het zuidoosten van Noord-Brabant. Enkele jaren geleden werd besloten dat Someren verder zou gaan als regiegemeente. Dat was een goed moment om ook naar de ondersteunende software te kijken. Want was de zware software-applicatie die gebruikt werd nog wel nodig? Toen bleek dat dit niet het geval was, kon er gekeken worden naar moderne en goedkopere cloudsoftware. Controller Peter Wijnands vertelt: ‘Als gemeente zijn we verplicht om aan te besteden. We hebben daarom vijf partijen uitgenodigd om een offerte in te dienen. Bij het nemen van de beslissing hebben we niet alleen naar de software zelf gekeken, maar ook naar zaken als gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en implementatietijd.'

Wanneer je dit business case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Visma Software b.v.) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.