Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Handboek Ransomware: wat je moet weten over online afpersers

Handboek Ransomware: wat je moet weten over online afpersers
TypeE-book
Datum19 oktober 2016
TaalEN
BedrijfIntel Security

Een tijd hebben we gedacht dat het niet erger kon - maar we hadden het mis: nieuwe varianten van chantage software blijven bedrijfsnetwerken, openbare instellingen en andere soortgelijke organisaties aanvallen. En ondanks het gegeven dat opsporingsinstanties en cybersecurity specialisten nauw samenwerken, zijn ze nog steeds niet in staat om gelijke tred te houden met de criminelen.

Een reden voor de toenemende dreiging van ransomware is dat ook minder getalenteerde cybercriminelen zich bezig beginnen te houden met ransomware. Met andere woorden, een onervaren persoon kan een poging wagen om geld af te persen met behulp van een, makkelijk van internet te downloaden, toolkit. En als hij gebruik maakt van de inmiddels behoorlijk geavanceerde phishing methodes, kunnen zelfs de meest voorzichtige gebruikers slachtoffer worden.

Hoog tijd om er voor te zorgen dat u alle ins-en-outs weet van deze actuele dreiging. Dit handboek helpt u de dreiging te begrijpen en te identificeren, zodat u zich proactief kunt beschermen tegen online afpersers en ransomware.

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp