Whitepapers

Handleiding: Data management voor intelligente bedrijven

Handleiding: Data management voor intelligente bedrijven
TypeWhitepaper
Datum2020-03-06T00:00:00+01:00
Datum 6 maart 2020
TaalEN
BedrijfHPE
Onderwerp Datacenters
Datamanagement
De bedrijven die het voor elkaar krijgen om data te benutten en exploiteren schudden industrieën op, creëren dynamische nieuwe bedrijfsmodellen, maken unieke klantervaring mogelijk en versnellen innovatie. Denk aan start-ups als Airbnb en Uber, maar ook iets verder terug in de tijd naar Facebook, Netflix en Google. We staan aan het begin van een nieuwe golf van data gedreven innovatie. In de komende jaren zal kunstmatige intelligentie en machine learning zowat in elk aspect van bedrijven doordringen. Intelligentie gaat een belangrijke rol spelen in o.a. het beheer van infrastructuur, het minder complex maken van hybride cloud en het versnellen van toegang tot IT-middelen. Bedrijven die gebruik gaan maken van intelligentie kunnen een nieuw type bedrijf bouwen dat gemaakt is voor innovatie, één die altijd actief, snel en flexibel is.

In deze whitepaper wordt de vraag hoe je jouw organisatie kan inzetten om de waarde van jouw gegevens te maximaliseren en een stevige basis te leggen voor een intelligente gegevensstrategie beantwoord.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (HPE) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.