Whitepapers

Headsets maken het verschil in de Unified Communications-omgeving van de KU Leuven

Headsets maken het verschil in de Unified Communications-omgeving van de KU Leuven
TypeReference Case
Datum2016-01-15T00:00:00+01:00
Datum15 januari 2016
TaalEN
BedrijfJabra
Onderwerp Mobility
Infrastructuur
Internet

Veel van de 10.000 werknemers die KU Leuven telt, werken vanaf verschillende locaties, afhankelijk van hun functie binnen de universiteit. In sommige gevallen werken zij vanuit huis. Echter werken de meesten van hen vanuit satelliet campussen en, in sommige gevallen, zelfs in landen buiten België.

De universiteit wilde haar werknemers daarom migreren van haar bestaande telefonie-omgeving naar een Unified Communications (UC) systeem, waarmee zij de efficiency en productiviteit kon verbeteren. Andere voordelen die zij wilden bereiken waren het vereenvoudigen van de dag-tot-dag taken van haar werknemers en docent in staat te stellen om aan te sluiten bij vergaderingen, ongeacht hun locatie.

Deze case study licht uit waarom de KU Leuven heeft gekozen voor het Microsoft Lync Unified Communications (UC) platform en beschrijft waarom de kwaliteit van de gekozen Jabra headsets één van de succesfactoren is van de uitrol van UC binnen de universiteit.

Wanneer je dit reference case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Jabra) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.