Whitepapers

Het creëren van een innovatiecultuur: 8 ideeën die worden toegepast door Google

Het creëren van een innovatiecultuur: 8 ideeën die worden toegepast door Google
TypeWhitepaper
Datum2015-08-28T00:00:00+02:00
Datum28 augustus 2015
TaalEN
BedrijfGoogle
Onderwerp Management
Digital Workplace
Development
Enkele van de meest gestelde vragen die Google krijgt van CEO’s en bestuurders van andere bedrijven zijn: hoe innoveert Google? Kan innovatie worden gepland? En kan het worden aangeleerd?

Google is ervan overtuigd dat de bedrijfscultuur en innovatie niet kunnen worden gescheiden. “Je moet die cultuur hebben, “ zegt Google voorzitter Eric Schmidt, “en je moet die cultuur op de juiste manier inrichten.” Zij geloven ook dat ieder bedrijf in de wereld absoluut moet innoveren om te kunnen concurreren.

Kortom, hoe kunt u een innovatiecultuur creëren? Google beschikt niet over een geheime formule, hoewel zij in de afgelopen jaren hun best hebben gedaan om er één te ontwikkelen. Maar zij hebben hun gedachtegang wel gedistilleerd in een set van basisprincipes – ideeën die volgens hen voor vrijwel iedere organisatie, ongeacht omvang of sector, kunnen worden aangepast en toegepast.

In deze whitepaper deelt Google deze 8 principes van innovatie en laat zien hoe ze deze principes hebben toegepast binnen hun eigen organisatie.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Google) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.